ΠΑΦΟΣ: Στάθμευσαν τα οχήματα τους και την επομένη δεν τα βρήκαν - Δύο υποθέσεις

ΠΑΦΟΣ: Στάθμευσαν τα οχήματα τους και την επομένη δεν τα βρήκαν - Δύο υποθέσεις

Υπόθεση κλοπής δύο οχημάτων διερευνά η αστυνομική διεύθυνση Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία καταγγέλθηκε από ιδιοκτήτη του οχήματος μεταξύ 21 – 22 Μαίου του 2018 η κλοπή του οχήματος του από την αυλή πολυκατοικίας που διαμένει στην Πάφο.

Η αξία του οχήματος ανέρχεται σε 800 ευρώ.

Επίσης σε δεύτερη περίπτωση καταγγέλθηκε από ιδιοκτήτρια οχήματος ότι μεταξύ των ημερομηνιών 21 - 22 Μαίου του 2018 κλάπηκε από την αυλή της κατοικίας της στο Προδρόμι της Πάφου το αυτοκίνητο της η αξία του οποίου ανέρχεται στις 2.500 χιλιάδες ευρώ.

Και στις δύο περιπτώσεις μέλη της Αστυνομίας έσπευσαν στο μέρος και συνέλλεξαν διάφορα τεκμήρια από την σκηνή με σκοπό τον εντοπισμό των δραστών.

Το Τμήμα Μικροπαραβάσεων και ο αστυνομικός σταθμός Πόλης Χρυσοχούς εξετάζουν τις δύο υποθέσεις.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Νέα προοπτική στο Κυπριακό, 52 χρόνια μετά την εισβολή - «Το status quo δεν μπορεί να είναι το μέλλον μας»

ΠτΔ: Νέα προοπτική στο Κυπριακό, 52 χρόνια μετά την εισβολή - «Το status quo δεν μπορεί να είναι το μέλλον μας»

Πενήντα δύο χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τη δεύτερη φάση της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να τονίζει ότι ο τερματισμός της κατοχής, η απελευθέρωση και η επανένωση της πατρίδας παραμένουν ύψιστη εθνική προτεραιότητα.

BEST OF TOTHEMAONLINE