ΕΛΛΑΔΑ: Ο μόνος επιζών του ναυτικού δυστυχήματος δεν γνωρίζει ότι οι φίλοι του σκοτώθηκαν

ΕΛΛΑΔΑ: Ο μόνος επιζών του ναυτικού δυστυχήματος δεν γνωρίζει ότι οι φίλοι του σκοτώθηκαν

Ο 31χρονος επιζών της τραγωδίας που σημειώθηκε τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου στα Σφακιά, όταν ένα ταχύπλοο έσκασε με μεγάλη ταχύτητα σε βράχια στην τριγύρω θαλάσσια περιοχή, δεν έχει ακόμη πληροφορηθεί για το χαμό των τριών φίλων του.

Ο νεαρός άνδρας, ο οποίος ανασύρθηκε από τη θάλασσα περίπου δύο ώρες μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου έχοντας τις αισθήσεις του, νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Χανίων φέροντας πολλαπλά κατάγματα στα πλευρά και τη σπονδυλική στήλη.

Προκειμένου να διαφυλαχτεί όσο οι γιατροί κρίνουν αναγκαίο, η ψυχολογική του κατάσταση και να μην επιβαρυνθεί περεταίρω η υγεία του, «υπάρχει συνεννόηση μεταξύ των γιατρών και της οικογένειας του νεαρού, ώστε να μην δει εφημερίδες ή τηλεοράσεις. Δεν γνωρίζει για τον θάνατο των συνεπιβατών του στο μοιραίο σκάφος», δήλωσε στο Neakriti.gr, ο αναπληρωτής διοικητής του Νοσοκομείου, Γιώργος Ζουρίδης.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Με πολιτική βούληση μπορεί να υπάρξει λύση στο Κυπριακό»

Χριστοδουλίδης: «Με πολιτική βούληση μπορεί να υπάρξει λύση στο Κυπριακό»

Εργαζόμαστε για μια λύση βιώσιμη, λειτουργική, που να διασφαλίζει σε όλους τους νόμιμους κατοίκους της χώρας το δικαίωμα να ζουν, να εργάζονται, να δραστηριοποιούνται και να δημιουργούν, όπου το επιλέξουν, σε συνθήκες ειρήνης, ασφάλειας και ευημερίας, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης στον χαιρετισμό του στην αντικατοχική εκδήλωση των Δήμων, Κοινοτήτων, προσφυγικών Σωματείων και οργανώσεων Κερύνειας, η οποία πραγματοποιήθηκε στον Τύμβο Μακεδονίτισσας.

BEST OF TOTHEMAONLINE