ΕΛΛΑΔΑ: Ο μόνος επιζών του ναυτικού δυστυχήματος δεν γνωρίζει ότι οι φίλοι του σκοτώθηκαν

ΕΛΛΑΔΑ: Ο μόνος επιζών του ναυτικού δυστυχήματος δεν γνωρίζει ότι οι φίλοι του σκοτώθηκαν

Ο 31χρονος επιζών της τραγωδίας που σημειώθηκε τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου στα Σφακιά, όταν ένα ταχύπλοο έσκασε με μεγάλη ταχύτητα σε βράχια στην τριγύρω θαλάσσια περιοχή, δεν έχει ακόμη πληροφορηθεί για το χαμό των τριών φίλων του.

Ο νεαρός άνδρας, ο οποίος ανασύρθηκε από τη θάλασσα περίπου δύο ώρες μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου έχοντας τις αισθήσεις του, νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Χανίων φέροντας πολλαπλά κατάγματα στα πλευρά και τη σπονδυλική στήλη.

Προκειμένου να διαφυλαχτεί όσο οι γιατροί κρίνουν αναγκαίο, η ψυχολογική του κατάσταση και να μην επιβαρυνθεί περεταίρω η υγεία του, «υπάρχει συνεννόηση μεταξύ των γιατρών και της οικογένειας του νεαρού, ώστε να μην δει εφημερίδες ή τηλεοράσεις. Δεν γνωρίζει για τον θάνατο των συνεπιβατών του στο μοιραίο σκάφος», δήλωσε στο Neakriti.gr, ο αναπληρωτής διοικητής του Νοσοκομείου, Γιώργος Ζουρίδης.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE