Γονείς για μαθητή: «Να απολογηθεί ο Υπουργός και ο διευθυντής Α' βοηθειών»

Γονείς για μαθητή: «Να απολογηθεί ο Υπουργός και ο διευθυντής Α' βοηθειών»

Ο μαθητής ο οποίος τραυματίστηκε σε Γυμνάσιο της Λευκωσίας διαγνώστηκε από ιδιωτικό ιατρικό κέντρο ότι έχει πρόβλημα και στα δύο του πόδια, σύμφωνα με ανακοίνωση της Παγκύπριας Συνομοσπονδίας Ομοσπονδιών Συνδέσμων Γονέων Δημοσίων Σχολείων Μέσης Εκπαίδευσης.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, σύμφωνα με ενημέρωση που έτυχε η Παγκύπρια Συνομοσπονδία από την Ομοσπονδία Λευκωσίας ο μαθητής ο οποίος τραυματίστηκε σε Γυμνάσιο της Λευκωσίας μετά την απόλυση του από το Γενικό Νοσοκομείο έχει μεταβεί σε ιδιώτη γιατρό λόγω αφόρητων πόνων στα πόδια. Ο γιατρός τον παρέπεμψε σε εξειδικευμένο ιδιωτικό ιατρικό κέντρο όπου διαγνώστηκε ότι έχει πρόβλημα και στα δύο του πόδια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Περιορισμένη αισιοδοξία» για τη Νέα Υόρκη - Στις 2 τα ξημερώματα η έναρξη της συνάντησης

«Περιορισμένη αισιοδοξία» για τη Νέα Υόρκη - Στις 2 τα ξημερώματα η έναρξη της συνάντησης

«Περιορισμένη αισιοδοξία» εξέφρασαν αρμόδιες πηγές την Τετάρτη σε σχέση με το αποτέλεσμα της άτυπης διευρυμένης συνάντησης για το Κυπριακό υπό τον ΓΓ των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, σημειώνοντας όμως την ετοιμότητα της ελληνοκυπριακής πλευράς να συζητήσει για τα θέματα που εκκρεμούν όσον αφορά στα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης αλλά και για περισσότερη πρόοδο σχετικά με την όλη διαδικασία.