Με το σατέν της νεκλιζε στην βεράντα του σπιτιού της η Κορτζιά - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Με το σατέν της νεκλιζε στην βεράντα του σπιτιού της η Κορτζιά - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η Μαρία Κορτζιά αποφάσισε να πάρει το πρωινό της στην βεράντα του σπιτιού της στην Κοπεγχάγη φορώντας μόνο το σατέν της νεκλιζέ. 

Η αρραβωνιαστικιά του Πιέρου Σωτηρίου την Δευτέρα το πρωί, 21/5, αποφάσισε να πάρει το πρωινό της στην βεράντα του σπιτιού της στην Κοπεγχάγη. 

Η Μαρία Κορτζιά εκμεταλλευόμενη τον καλό καιρό και τον ήλιο απόλαυσε το πρόγεμά της μόνο με τα απαραίτητα. Το σατέν της νεκλιζέ σους χρωματισμούς του baby pink και του petrol άφηνε ακάλυπτα κάποια σημεία του σώματός της, ικανά να βάλουν φωτιά στον λογαριασμό της στο instagram.  

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αισιόδοξος ο ΠτΔ - «Είμαστε έτοιμοι να έχουμε θετικές ανακοινώσεις»

Αισιόδοξος ο ΠτΔ - «Είμαστε έτοιμοι να έχουμε θετικές ανακοινώσεις»

Είναι θετικά τα μηνύματα μέχρι αυτή τη στιγμή, δήλωσε την Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης ερωτηθείς για τις εξελίξεις σχετικά με το Κυπριακό. 

BEST OF TOTHEMAONLINE