Το διαβατήριο «επαναπατρισμού» του Καρώ!

Το διαβατήριο «επαναπατρισμού» του Καρώ!

Ο Αντρέας Καρώ βραβεύτηκε στην ψεσινή εκδήλωση της ΚΟΠ, ως ο κορυφαίος νεο-εμφανιζόμενος παίχτης στην σεζόν που έφυγε… 

Όσοι παρακολουθούσαν την πορεία του στη Νέα Σαλαμίνα, διαπίστωσαν ότι ξεχώρισε σε αρκετά παιχνίδια των ερυθρολεύκων. 

Είναι ξεκάθαρο ότι ο δανεισμός του 21χρονου αμυντικού, τον βοήθησε να εξελιχθεί και το σημαντικότερο να αποκτήσει αυτοπεποίθηση. 

Η καλούτσικη σεζόν που έκανε στους ερυθρόλευκους, αποτελεί το διαβατήριο «επαναπατρισμού» του στον Απόλλωνα αυτό το καλοκαίρι. 

Ο ψηλόσωμος παίχτης γνωρίζει πολύ καλά, ότι είναι σαφώς ψηλότερες οι απαιτήσεις της ομάδας στην οποία ανήκει. Όπως και ότι θα είναι σκληρότερος ο συναγωνισμός, για να κερδίσει μια θέση βασικού. 

Το παιδί έδειξε ότι έχει προσόντα να… αντέξει το βάρος της φανέλας των κυανολεύκων. Η μπάλα είναι σ’ αυτόν να αποδείξει στον Αυγουστή, ότι το «αγροτικό» στη Νέα Σαλαμίνα, τον βοήθησε να βελτιώσει τις αδυναμίες του.  

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Ο Γενικός Γραμματέας των ΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, εξετάζει το ενδεχόμενο πραγματοποίησης τριμερούς συνάντησης στη Νέα Υόρκη, όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μετά τη συνάντησή τους, ενώ την ίδια ώρα εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ανταπόκριση του ΓΓ στις νέες ιδέες της ελληνοκυπριακής πλευράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE