ΛΕΜΕΣΟΣ: Ζει με το παιδί της σε όχημα – Συγκινεί η πρωτοβουλία γειτόνων – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ζει με το παιδί της σε όχημα – Συγκινεί η πρωτοβουλία γειτόνων – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Γυναίκα ζει με το παιδί της σε αυτοκίνητο και όλα αυτά, όταν το θερμόμετρο πλησιάζει τους 40 βαθμούς κελσίου.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε δημοσίευσή της κάτοικος της περιοχής, εδώ και λίγες ημέρες εντόπισαν στο μικρό κήπο του Αγίου Ιωάννη στη Λεμεσό, μια γυναίκα και ένα παιδί να κοιμούνται σε άθλιες συνθήκες, μέσα σε ένα όχημα.

Η γειτονιά, όπως ισχυρίζεται η εν λόγω κοπέλα, έχει ευαισθητοποιηθεί και προσπαθεί με οποιοδήποτε τρόπο να βοηθήσει, περνώντας τους φαγητό και ψάχνοντας για σπίτι.

Δείτε πιο κάτω την δημοσίευση και τις φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πέφτει τα μεσάνυχτα η αυλαία της προεκλογικής: Τοξικότητα και πανικός συσπείρωσης μέχρι την τελευταία ώρα

Πέφτει τα μεσάνυχτα η αυλαία της προεκλογικής: Τοξικότητα και πανικός συσπείρωσης μέχρι την τελευταία ώρα

Λίγες ώρες πριν πέσει η αυλαία της προεκλογικής εκστρατείας για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου, το πολιτικό σκηνικό θυμίζει περισσότερο αρένα σύγκρουσης, παρά δημοκρατική διαδικασία. Η προεκλογική ολοκληρώνεται σήμερα τα μεσάνυχτα, αφήνοντας πίσω της μια έντονη γεύση τοξικότητας, προσωπικών επιθέσεων, πολιτικής έντασης και επικοινωνιακού θορύβου. Μια προεκλογική φτωχή σε ουσία, αλλά πλούσια σε αλληλοκατηγορίες, ειρωνείες και προσπάθειες πολιτικής εξόντωσης του αντιπάλου.

BEST OF TOTHEMAONLINE