Στοχευμένες έρευνες Αστυνομίας: Σύλληψη δύο για ναρκωτικά και κάμερες

Στοχευμένες έρευνες Αστυνομίας: Σύλληψη δύο για ναρκωτικά και κάμερες

Συνεχίζονται οι στοχεύμενες ερεύνες της Αστυνομίας.

Στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων στοχευμένων ερευνών που διενεργεί η Αστυνομία, συνελήφθη το μεσημέρι της Δευτέρας (21/5)και τέθηκε υπό κράτηση, ένα πρόσωπο ηλικίας 40 χρόνων, κάτοικος της επαρχίας Λευκωσίας, για διευκόλυνση των ανακρίσεων αναφορικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος.

Επίσης, κατά τη διάρκεια έρευνας στην οικία και υποστατικά 45χρονου στην επαρχία Αμμοχώστου, εντοπίστηκε μικρή ποσότητα κάνναβης, καθώς και εγκατεστημένο σύστημα DVR, συνδεδεμένο με κάμερες, η μία εκ των οποίων κατέγραφε δεδομένα από δημόσιο χώρο.

Ο 45χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση ενώ την υπόθεση διερευνούν η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Αμμοχώστου) σε συνεργασία με τον Αστυνομικό Σταθμό Αγίας Νάπας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με... ψαλιδισμένα φτερά πετάει για Φλόριντα ο Ζελένσκι: Ο Τραμπ του διαμήνυσε «δεν έχεις τίποτα, μέχρι να το εγκρίνω εγώ», ο Πούτιν χτύπησε με μανία το Κίεβο

Με... ψαλιδισμένα φτερά πετάει για Φλόριντα ο Ζελένσκι: Ο Τραμπ του διαμήνυσε «δεν έχεις τίποτα, μέχρι να το εγκρίνω εγώ», ο Πούτιν χτύπησε με μανία το Κίεβο

Καθ’ οδόν για τις ΗΠΑ βρίσκεται ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι, που θα συναντηθεί αύριο στο Μαρ-α-Λάγκο με τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, κι ενώ το Κίεβο δέχθηκε ολονύχτιο σφυροκόπημα από 500 drone και 40 πυραύλους, με αποτέλεσμα να υπάρχουν διακοπές στην ηλεκτροδότηση στο 1/3 της πόλης.

BEST OF TOTHEMAONLINE