Τι έκαναν οι διεθνείς της Ανόρθωσης

Τι έκαναν οι διεθνείς της Ανόρθωσης

Η Ανόρθωση ενημερώνει για τις φιλικές υποχρεώσεις των διεθνών παικτών της…

Αναλυτικά:

«Φιλικές υποχρεώσεις με την Εθνική Ανδρών και Ελπίδων είχαν οι διεθνείς ποδοσφαιριστές μας την Κυριακή, 20 Μαΐου.

Συγκεκριμένα ο Οικονομίδης πέρασε ως αλλαγή στο 72ο λεπτό του φιλικού αγώνα της Εθνικής μας με την αντίστοιχη της Ιορδανίας, αντικαθιστώντας τον Χριστοφή, σε ένα αγώνα που το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα γνώρισε την ήττα με 3-0.

Βασικοί αγωνίστηκαν στη φιλική ήττα της Εθνικής Ελπίδων με 3-0 από την αντίστοιχη ομάδα της Ρωσίας οι Αρτυματάς και Χατζηπασχάλης, με τον δεύτερο να γίνεται αλλαγή στο 77ο λεπτό.

Στο παιχνίδι σαν αλλαγή πέρασαν οι Πηλέας και Δημητρίου, αντικαθιστώντας τους Φράγκου και Παρασκευά στο 63ο και 77ο λεπτό αντίστοιχα».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ σε Γερμανό Πρέσβη: «Θα συνεχίσουμε τον στενό συντονισμό ενόψει Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ»

ΠτΔ σε Γερμανό Πρέσβη: «Θα συνεχίσουμε τον στενό συντονισμό ενόψει Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ»

Ο περαιτέρω εμπλουτισμός και η εμβάθυνση της διμερούς συνεργασίας Λευκωσίας-Βερολίνου σε όλους τους τομείς αμοιβαίου ενδιαφέροντος αποτελεί προτεραιότητα για την Κυβέρνηση, δήλωσε την Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, παραλαμβάνοντας τα διαπιστευτήρια του νέου Πρέσβη της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, Δρ. Χανς-Πέτερ Γιούγκελ.