Σοκαριστική δήλωση παλαίμαχου παίκτη των «αιωνίων: «Πέθανα τέσσερις φορές και επέστρεψα»

Σοκαριστική δήλωση παλαίμαχου παίκτη των «αιωνίων: «Πέθανα τέσσερις φορές και επέστρεψα»

Μιλώντας σε ομογενειακό μέσο της Αυστραλίας, ο Κρις Καλαντζής αποκάλυψε πως βρέθηκε κοντά στον θάνατο!

Πέρυσι το καλοκαίρι ο Καλαντζής ταξίδεψε στην Ελλάδα για να γιορτάσει τα 50 χρόνια του.

«Είδα το φως αρκετές φορές. Δεν πόνεσα καθόλου, ήταν πολύ γαλήνιο. Απλά είδα ένα λαμπερό φως να ανάβει και να σβήνει» είπε χαρακτηριστικά.

Ο Ελληνοαυστραλός ποδοσφαιριστής βρισκόταν στη Μύκονο και χρειάστηκε να ταξιδέψει στη Ρόδο για να του παρασχεθεί ιατρική βοήθεια.

Μάλιστα, ένας φαρμακοποιός που τον θυμόταν από την καριέρα του στα ελληνικά γήπεδα, αφού ενημερώθηκε για τα συμπτώματα του, του συνέστησε να τον εξετάσει καρδιολόγος.

«Είχα δύο μπλοκαρίσματα στις αρτηρίες μου όταν προσπάθησαν να τοποθετήσουν οι γιατροί στεφανιαίο stent. Πέθανα τέσσερις φορές. Στο χειρουργικό τραπέζι ένιωθα να σβήνω και να επανέρχομαι. Ο χειρουργός έβριζε και μάλωνε με τη νοσοκόμα επειδή δεν μπορούσε να βρει το κατάλληλο stent. Έβαζαν τα ηλεκτρόδια και προσπαθούσαν να με κρατήσουν στη ζωή», είπε χαρακτηριστικά.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΠτΔ: «Κοινός στόχος των 27 η στρατηγική αυτονομία της Ευρωπαϊκής Ένωσης»

ΠτΔ: «Κοινός στόχος των 27 η στρατηγική αυτονομία της Ευρωπαϊκής Ένωσης»

Τη σημασία της συμπερίληψης αναφοράς στα συμπεράσματα της έκτακτης συνόδου κορυφής πως οι απειλές για την ασφάλεια της Ευρώπης δεν περιορίζονται στη Ρωσία, υπογράμμισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στις Βρυξέλλες.