ΛΕΜΕΣΟΣ: Υπό κράτηση ο 33χρονος για βίντεο ακατάλληλου περιεχομένου

ΛΕΜΕΣΟΣ: Υπό κράτηση ο 33χρονος για βίντεο ακατάλληλου περιεχομένου

Διάταγμα κράτησης οκτώ ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εναντίον του 33χρονου, ο οποίος συνελήφθη χθες, σε σχέση με υπόθεση παιδικής πορνογραφίας.

Ο ύποπτος συνελήφθη μετά από πληροφορία ότι κατέβασε, από το διαδίκτυο, αριθμό αρχείων παιδικής πορνογραφίας, ενώ από έρευνα που έγινε στην οικία του και στη βάση δικαστικού εντάλματος, εντοπίστηκαν δυο αρχεία - βίντεο με παιδικό πορνογραφικό υλικό.

Ωε τεκμήρια παραλήφθηκαν ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής, ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, τρεις σκληροί δίσκοι και ένα κινητό τηλέφωνο.

Η διαδικασία στο δικαστήριο, το οποίο διέταξε την 8ήμερη προσωποκράτηση του υπόπτου, διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών.

Το Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος συνεχίζει τις εξετάσεις.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Τρεις μήνες απομένουν ουσιαστικά μέχρι την επόμενη πενταμερή διάσκεψη για το κυπριακό, που θα διεξαχθεί στη Γενεύη και τα βήματα τα οποία έχουν γίνει μέχρι τώρα, δεν προσδίδουν καμία νότα αισιοδοξίας, το αντίθετο μάλλον, με τους δύο ηγέτες να συνεχίζουν το πήγαινε-έλα για τα όσα συμφωνήθηκαν στη Γενεύη τον περασμένο Μάρτιο, σε ότι αφορά στα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.