Ήρθε Κύπρο ο Αγιάλα και έδωσε… άμεση απάντηση στο δίλημμα: Μέσι ή Μαραντόνα;

Ήρθε Κύπρο ο Αγιάλα και έδωσε… άμεση απάντηση στο δίλημμα: Μέσι ή Μαραντόνα;

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής της Εθνικής Αργεντινής, Ρομπέρτο Φαμπιάν Αγιάλα βρέθηκε στην Κύπρο ως πρεσβευτής της καμπάνιας Food&Ball, των υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ.

Ο Αργεντινός πρώην παίκτης και της Βαλένθια δέχθηκε ερώτηση για το ποιον προτιμά ή ποιος είναι ο καλύτερος: Λιονέλ Μέσι ή Ντιέγκο Μαραντόνα.

Και η απάντηση του ήταν άμεση και κάθετη: Και οι δύο δείχνοντας με τα δάχτυλα τον αριθμό δύο, σε μια κίνηση που προκάλεσε γέλιο στην αίθουσα.

Δείτε επίσης: Στην Κύπρο ο Αγιάλα! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πάνε πίσω στο κελί οι τρεις για τον φόνο του Δημοσθένους - Γιατί αφέθηκαν ελεύθεροι οι δύο

Πάνε πίσω στο κελί οι τρεις για τον φόνο του Δημοσθένους - Γιατί αφέθηκαν ελεύθεροι οι δύο

Σε συνέχεια της υπόθεσης του φόνου εκ προμελετης του Σταύρου Δημοσθενους, 49 ετων από την Λεμεσό, παρουσιάστηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακου Δικαστήριου Λεμεσού ο 31χρόνος (επανασυνελλήφθει χθες) όπου εναντίον του εκδόθηκε διαταγμα προσωποκρατησης για 8 ημέρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE