Σε Βρυξέλλες και Παρίσι ο Υπουργός Παιδείας - Ο λόγος

Σε Βρυξέλλες και Παρίσι ο Υπουργός Παιδείας - Ο λόγος

Για τις Βρυξέλλες αναχώρησε ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού Κώστας Χαμπιαούρης για να συμμετάσχει  στο Συμβούλιο Παιδείας, Πολιτισμού, Νεολαίας και Αθλητισμού του Συμβουλίου της Ε.Ε. στις 22 και 23 Μαΐου 2018.

Στη συνέχεια ο κ. Χαμπιαούρης θα μεταβεί στο Παρίσι για να συμμετάσχει στην Υπουργική Σύνοδο για τον  Ευρωπαϊκό Χώρο Ανώτερης Εκπαίδευσης στις 24 και 25 Μαΐου 2018.

Στο περιθώριο της Διάσκεψης ο Υπουργός θα έχει επίσης διμερείς συναντήσεις με Υπουργούς Ανώτερης Εκπαίδευσης άλλων χωρών.  Ο κ. Χαμπιαούρης θα έχει επίσης την ευκαιρία να παραστεί στην εκδήλωση που διοργανώνεται από το Πανεπιστήμιο της Σορβόννης με την ευκαιρία της δωρεάς 67 εκδόσεων του Κέντρου Επιστημονικών Ερευνών του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού της Κύπρου στη Βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου της Σορβόννης.

Επιστρέφει στην Κύπρο το Σάββατο 26 Μαΐου.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κύκλωμα βαρυποινίτη: Τα ναρκωτικά, η προστασία και η προέλευση του πίνακα - Το... χαρτί της υπεράσπισης και η ανανέωση κράτησης

Κύκλωμα βαρυποινίτη: Τα ναρκωτικά, η προστασία και η προέλευση του πίνακα - Το... χαρτί της υπεράσπισης και η ανανέωση κράτησης

Παράταση έξι ημερών στην κράτηση τριών υπόπτων για διερευνώμενη υπόθεση δράσης κυκλώματος εμπορίας και διακίνησης ναρκωτικών αποφάσισε το Σάββατο το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, ύστερα από την ολοκλήρωση πολύωρης διαδικασίας που είχε ξεκινήσει από νωρίς το πρωί της ίδιας ημέρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE