Έκλεισαν μοναστήρι για φοροδιαφυγή - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Έκλεισαν μοναστήρι για φοροδιαφυγή - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

‘Μαύρο’ χρήμα από εμπόριο κεριών και κομποσκοινιών στο μοναστήρι, με τους εφοριακούς να του βάζουν λουκέτο.

Η γιορτή του Ταξιάρχη στο Μανταμάδο της Μυτιλήνης πήρε φέτος απρόσμενη τροπή.

Οι άγνωστοι που είχαν παρεισφρήσει στο πλήθος παίζοντας αριστοτεχνικά το ρόλο των προσκυνητών χωρίς να κινήσουν την παραμικρή υποψία, είχαν σαφείς οδηγίες από την κεντρική φορολογική διοίκηση να παρακολουθήσουν αν κόβονται αποδείξεις στο περίπτερο της μονής όπου πωλούνται κομποσκοίνια, εικόνες και αναμνηστικά από τους μοναχούς.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ομαδικό call από το Προεδρικό: Λακκότρυπης και Χαραλάμπους σε συνομιλία με μαϊμού επενδυτή - Κατάθεση έδωσε και ο Χρυσοχόος

Ομαδικό call από το Προεδρικό: Λακκότρυπης και Χαραλάμπους σε συνομιλία με μαϊμού επενδυτή - Κατάθεση έδωσε και ο Χρυσοχόος

Σοβαρά ερωτήματα εγείρει η αποκάλυψη ότι ο πρώην υπουργός ενέργειας Γιώργος Λακκότρυπης συμμετείχε σε κοινή βιντεοκλήση μέσω Zoom με τον πρώην διευθυντή του Γραφείου του Προέδρου, Χαράλαμπο Χαραλάμπους, και έναν δήθεν Ρουμάνο επενδυτή, ο οποίος φέρεται να μην είναι υπαρκτό πρόσωπο.