'Έφυγε' ο Χάρρυ Κλυνν - Τον 'πρόδωσε' η καρδιά του - VIDEO

'Έφυγε' ο Χάρρυ Κλυνν - Τον 'πρόδωσε' η καρδιά του - VIDEO

Δυστυχώς η καρδιά του Χάρρυ Κλυνν δεν άντεξε. Μετά τον θάνατο του γιου του το 2016 η κατάσταση της υγείας του επιδεινωνόταν μέρα με την μέρα. 

Ο μεγάλος ηθοποιός  Χάρρυ Κλυνν πέθανε στο σπίτι του την Δευτέρα, 21/5, στις 05.30 το πρωί με τους γιατρούς να διαπιστώνουν ότι η αιτία θανάτου ήταν η ανακοπή καρδίας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το τελευταίο διάστημα είχε αναπνευστικά προβλήματα και ήταν καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι. 

Ο κατά κόσμον Βασίλης Τριανταφυλλίδης γεννήθηκε στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης στις 7 Μαΐου του 1940 από φτωχή οικογένεια Πόντιων προσφύγων και αναγκάστηκε να εργαστεί από πολύ μικρή ηλικία. Ωθήθηκε στην εργασία από την ηλικία των 5 χρόνων.

Παράλληλα φοιτούσε στο Δημοτικό Σχολείο και στο Γυμνάσιο Kαλαμαριάς και αργότερα στο Πέμπτο Γυμνάσιο Αρρένων Θεσσαλονίκης.

Η συμμετοχή του σε μια βραδιά ταλέντων του Γιώργου Οικονομίδη άλλαξε τη ζωή του, καθώς, εκτός από το πρώτο βραβείο, "κερδίζει" την πρόταση του Οικονομίδη να τον ακολουθήσει στην Αθήνα.

 Είχε ξεχωρίσει με το πηγαίο χιούμορ του και διέγραψε μεγάλη καριέρα.  Ένας μεγάλος κωμικός και σατιρικός ηθοποιός.

Ο σκηνοθέτης Νίκος Τριανταφυλλίδης ήταν γιος του και πέθανε το 2016, σε ηλικία 49 ετών, αφήνοντας πίσω του σημαντικό έργο τόσο στη μουσική όσο και στο σινεμά, δύο χώρους τους οποίους υπηρέτησε πιστά και με πάθος. 

Ο γνωστός σκηνοθέτης και μουσικός παραγωγός βύθισε στην θλίψη την οικογένεια και τον πατέρα του με τον θάνατό του. 

Η κηδεία του Χάρρυ Κλύν θα γίνει Τετάρτη ή Πέμπτη το πρωί. Κύμα στεναχώριας και απέραντης θλίψης αγκάλιασε τόσο τους Πόντιους που τον λάτρεψαν όσο και τον καλλιτεχνικό, τον αθλητικό και τον πολιτικό κόσμο της χώρας με τον θάνατό του. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό Ανάλυση: Από τη Γενεύη το 2021, στην Γενεύη, σήμερα - Οι επιδιώξεις και οι «νέες ιδέες»

Κυπριακό Ανάλυση: Από τη Γενεύη το 2021, στην Γενεύη, σήμερα - Οι επιδιώξεις και οι «νέες ιδέες»

Ήταν Απρίλιος του 2021 όταν ο ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες συγκάλεσε για πρώτη φορά μετά το ναυάγιο του Κραν Μοντανά, άτυπη διάσκεψη για το κυπριακό. Συγκεκριμένα, στις 27 και 29 Απριλίου, έγινε ένα κρίσιμο βήμα στην προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων για επίλυση του κυπριακού προβλήματος, με τη συμμετοχή των δύο πλευρών, ε/κ και τ/κ, της Ελλάδας και της Τουρκίας, με έναν και μοναδικό στόχο: Να εξεταστεί η δυνατότητα εύρεσης κοινού εδάφους, για τη συνέχιση του διαλόγου.