ΛΕΜΕΣΟΣ: Έγινε σκουπιδότοπος το Γραμμικό Πάρκο Γαρύλλη - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Έγινε σκουπιδότοπος το Γραμμικό Πάρκο Γαρύλλη - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σε σκουπιδότοπο έχει μετατραπεί το Γραμμικό Πάρκο Γαρύλλη στην Λεμεσό.

Οι φωτογραφίες που απαθανάτισε συμπολίτης μας, απεικονίζουν το Γραμμικό Πάρκο Γαρύλλη να είναι γεμάτο από πλαστικές σακουλές και σκουπίδια.

Το Γραμμικό Πάρκο αποτελεί ένα σημαντικό γεωφυσικό στοιχείο και η αξιοποίηση του ως άξονα περιπάτου και ποδηλασίας.

Αρκετοί συμπολίτες μας καθημερινώς διασχίζουν το Πάρκο Γαρύλλη έτσι ώστε να πάρουν μια ανάσα από την ρουτίνα της καθημερινότητας.

Δυστυχώς, οι εικόνες τις οποίες δημοσιεύει πολίτης σε ομάδα στο Facebook, δεν θυμίζουν καθόλου το άλλοτε καθαρό Πάρκο.

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

Η συνάντηση της ηγεσίας του ΔΗΚΟ το απόγευμα της Τετάρτης, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, δεν έλυσε τις διαφορές που έχουν συσσωρευτεί, τους τελευταίους μήνες. Αντίθετα, επιβεβαίωσε ότι η σχέση των δύο πλευρών περνά ίσως τη δυσκολότερη δοκιμασία της, από την έναρξη της συνεργασίας τους. Το γεγονός, ότι συμφωνήθηκε νέα συνάντηση μέσα στο επόμενο δεκαήμερο, δείχνει πως και οι δύο επιθυμούν να διατηρήσουν ανοιχτούς τους διαύλους επικοινωνίας. Το ερώτημα, ωστόσο, είναι κατά πόσο υπάρχει ακόμη το πολιτικό κεφάλαιο για μια πραγματική επανεκκίνηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE