Φιλική τριάρα στο τελευταίο τεστ πριν το Πρωτάθλημα Εθνών – Οι Κύπριοι παίκτες που έκαναν ντεμπούτο

Φιλική τριάρα στο τελευταίο τεστ πριν το Πρωτάθλημα Εθνών – Οι Κύπριοι παίκτες που έκαναν ντεμπούτο

Την ήττα με 3-0 γνώρισε η Εθνική μας ομάδα σε φιλικό αγώνα στο Αμμάν με αντίπαλο την Ιορδανία.

Αυτό ήταν το τελευταίο φιλικό της Εθνικής μας πριν τους επίσημους αγώνες της στο Πρωτάθλημα των Εθνών τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Οι Ιορδανοί σκόραραν με τον Jassen στο 18′ ενώ ο Siaj πέτυχε το 2-0 στο 37′. Στο 86′ ο Yousef διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Μάριος Ηλία και Στέλιος Δημητρίου πραγματοποίησαν την πρώτη τους εμφάνιση με την Εθνική Ανδρών.

Κύπρος (Ρ. Μπεν Σιμόν): Πάρντο, Τζ. Δημητρίου, Μερκής, Κατελάρης (46′ Μ. Ηλία), Μαρκάσα (87` Στ. Δημητρίου), Αρτυματάς, Κούσουλος, Λαμπάν (90′ Φυλακτού), Φροξυλιάς (53′ Ρουσιάς), Αν.Γεωργίου (82′ Αντωνιάδης), Χριστοφή (72′ Οικονομίδης).
Στον πάγκο: Γιωργαλλίδης, Χριστοδούλου, Βασιλείου, Καρώ, Παπαφώτης, Χ. Κυριάκου.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE