ΤΖΟΚΕΡ: Τριήμερο στις... Μπαχάμες για εννιά τυχερούς – ΠΙΝΑΚΑΣ

ΤΖΟΚΕΡ: Τριήμερο στις... Μπαχάμες για εννιά τυχερούς – ΠΙΝΑΚΑΣ

Τζακ-ποτ σημείωσε η 1915η κλήρωση του Τζόκερ την Κυριακή (20/5).

Ως εκ τούτου τα 2.161.000 ευρώ μένουν ανέπαφα για την κλήρωση της Πέμπτης (24/5) η οποία αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Παρόλα αυτά, εννιά τυχεροί θα μοιραστούν 82.000 ευρώ και με 9.183 έχουν την ευκαιρία και την ευχέρεια να διοργανώσουν ένα ωραίο τριήμερο, ενόψει της Δευτέρας του Κατακλυσμού.

Άλλοι 48 κέρδισαν ένα πολύ καλό μηνιάτικο και με 4+1 επιτυχίες πήραν από 2.500 ευρώ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE