ΚΡΗΤΗ: Κοριτσάκι καταπλακώθηκε από πόρτα γκαράζ

ΚΡΗΤΗ: Κοριτσάκι καταπλακώθηκε από πόρτα γκαράζ

Αγωνία στην οικογένεια ενός 8χρονου κοριτσιού από τα Χανιά, το οποίο μεταφέρθηκε το Σάββατο (19/5) στο Νοσοκομείο Χανίων, σοβαρά τραυματισμένο.

Σύμφωνα με το parakritika.gr, η συρόμενη πόρτα του γκαράζ καταπλάκωσε το μικρό παιδί, τραυματίζοντάς το σοβαρά στο θώρακα.

Το κοριτσάκι μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Χανίων, όπου οι γιατροί έκριναν πως έπρεπε άμεσα να διασωληνωθεί.

Η κρισιμότητα όμως της κατάστασής του επέβαλλε τη μεταφορά του στο Ηράκλειο. Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το 8χρονο παιδί μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ, όπου και νοσηλεύεται στη Μονάδα Παίδων. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του cretalive, το κοριτσάκι είναι σε κρίσιμη κατάσταση, διασωληνωμενο και σε καταστολή με τραύματα στο πρόσωπο και το στήθος.

Οι γιατροί δεν προχώρησαν σε επέμβαση, καθώς προσπαθούν πρώτα να σταθεροποιήσουν την κατάστασή του. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Σαφές μήνυμα ότι το θέμα του Επισκόπου Τυχικού δεν θα απασχολήσει την επόμενη συνεδρία της Ιεράς Συνόδου στις 23 Ιουνίου έστειλε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος, απορρίπτοντας παράλληλα τα περί άδικης δίκης που προβάλλουν υποστηρικτές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE