Νέες προκλήσεις από τον Αρχηγό των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων

Νέες προκλήσεις από τον Αρχηγό των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων

Για ακόμη μία φορά σε επιθετικές δηλώσεις προχώρησε ο Αρχηγός των Ενόπλων Δυνάμεων της Τουρκίας Χουλόυσί Ακάρ, ο οποίος άμεσα προειδοποίησε πως εάν χρειαστεί η Τουρκία θα επέμβει στο Αιγαίο και τη Μεσόγειο.

Σε δηλώσεις του την Κυριακή (20/5) ο αρχηγός των ενόπλων δυνάμεων της Τουρκίας, Χουλουσί Ακάρ για ακόμη μία φορά προκαλεί.

Αναλυτικά ο Χουλουσί Ακάρ σημείωσε αναφερόμενος στο Αιγαίο και την Μεσόγειο υπογράμμισε: «εάν υπάρξει ανάγκη για το καθήκον για την Πατρίδα και το Έθνος θα το εκτελέσουμε χωρίς δισταγμό».

Ο Χουλουσί Ακάρ σημείωσε επίσης στον ίδιο τόνο: «Ας μην κάνουν κάποιοι λάθος υπολογισμούς».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE