Νέες προκλήσεις από τον Αρχηγό των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων

Νέες προκλήσεις από τον Αρχηγό των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων

Για ακόμη μία φορά σε επιθετικές δηλώσεις προχώρησε ο Αρχηγός των Ενόπλων Δυνάμεων της Τουρκίας Χουλόυσί Ακάρ, ο οποίος άμεσα προειδοποίησε πως εάν χρειαστεί η Τουρκία θα επέμβει στο Αιγαίο και τη Μεσόγειο.

Σε δηλώσεις του την Κυριακή (20/5) ο αρχηγός των ενόπλων δυνάμεων της Τουρκίας, Χουλουσί Ακάρ για ακόμη μία φορά προκαλεί.

Αναλυτικά ο Χουλουσί Ακάρ σημείωσε αναφερόμενος στο Αιγαίο και την Μεσόγειο υπογράμμισε: «εάν υπάρξει ανάγκη για το καθήκον για την Πατρίδα και το Έθνος θα το εκτελέσουμε χωρίς δισταγμό».

Ο Χουλουσί Ακάρ σημείωσε επίσης στον ίδιο τόνο: «Ας μην κάνουν κάποιοι λάθος υπολογισμούς».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Η συνάντηση του Προέδρου Χριστοδουλίδη με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στις Βρυξέλλες αποκτά ιδιαίτερη σημασία όχι τόσο για τα όσα ανακοινώθηκαν, αλλά κυρίως για το πλαίσιο που επιχειρεί να διαμορφωθεί γύρω από την επανεκκίνηση του Κυπριακού. Σε μια περίοδο παρατεταμένης στασιμότητας, η έμφαση μετατοπίζεται πλέον στην προεργασία, στις συγκλίσεις που έχουν ήδη καταγραφεί και κυρίως, στην πολιτική βούληση των εμπλεκομένων.

BEST OF TOTHEMAONLINE