Το… εντυπωσιακό πρωτοσέλιδο της «El Mundo Deportivo» για τον Ινιέστα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Το… εντυπωσιακό πρωτοσέλιδο της  «El Mundo Deportivo» για τον Ινιέστα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ο Αντρές Ινιέστα θα αγωνιστεί σήμερα για τελευταία φορά με την Μπαρτσελόνα και η εφημερίδα «El Mundo Deportivo» τον αποχαιρετά με ένα υπέροχο πρωτοσέλιδο.

Είναι ένα πρωτοσέλιδο αποκλειστικά αφιερωμένο στον 33χρονο Ισπανό μέσο, ο οποίος αφήνει τους «μπλαουγκράνα», την ομάδα στην οποία ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά. 

 

Στην πρώτη σελίδα της καταλανικής εφημερίδας υπάρχουν εικόνες που δείχνουν την εξέλιξη του Ινιέστα στο πέρασμα των χρόνων, από το 1996 που μπήκε, μικρό παιδί, στη «Μασία» μέχρι σήμερα. 

sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης – Ερχιουρμάν μαζί στο φεστιβάλ της Πύλας – Νέο ραντεβού την επόμενη εβδομάδα

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης – Ερχιουρμάν μαζί στο φεστιβάλ της Πύλας – Νέο ραντεβού την επόμενη εβδομάδα

Σε θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, σύμφωνα με το ανακοινωθέν που εκδόθηκε μετά την ολοκλήρωσή της.

BEST OF TOTHEMAONLINE