Αρουμπαρένα: «Γι΄ αυτό έφυγα από την ΑΕΛ, παρότι είχα συμβόλαιο»

Αρουμπαρένα: «Γι΄ αυτό έφυγα από την ΑΕΛ, παρότι είχα συμβόλαιο»

Ο Βάσκος επιθετικός, Μικέλ Αρουαμπαρένα, ο οποίος αποχώρησε από την ΑΕΛ τον περασμένο Ιανουάριο, παραχώρησε συνέντευξη στη Mundo Deportivo, ενόψει του αγώνα ανόδου της Φουενλαμπράδα απέναντι στη Ρεάλ Σοσιεδάδ Β΄.

Ο Αρουαμπαρένα μίλησε και για την ΑΕΛ, αφού ρωτήθηκε για το λόγο που αποχώρησε απο τη Λεμεσιανή ομάδα…

Αναλυτικά η τοποθέτηση του:

«Είχα ακόμη 1,5 χρόνο συμβόλαιο με την ομάδα, αλλά με πήρε τηλέφωνο ο τεχνικός διευθυντής της Φουενλαμπράδα και είχα δύο επιλογές.

Είτε να μείνω εκεί και μακριά από το σπίτι μου, είτε να έρθω στη Μαδρίτη και να παίξω σε μία ομάδα που έχει ως στόχο την άνοδο.

Εκείνη την περίοδο η Φουενλαμπράδα ήταν πολύ ψηλά, έπαιζε πολύ καλό ποδόσφαιρο και προχώρησε και στο κύπελλο.

Ένιωσα ότι ήταν η κατάλληλη στιγμή για να ζήσω μία άνοδο και να έχω την ευκαιρία να αγωνιστώ ξανά σε ένα επαγγελματικό πρωτάθλημα όπως είναι η Segunda Division».

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό δημοσίευμα…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE