ΥΠ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ: Έκλεισε η συνάντηση με όλους τους φορείς

ΥΠ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ: Έκλεισε η συνάντηση με όλους τους φορείς

Συνάντηση με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς για διάλογο και ανταλλαγή απόψεων και εισηγήσεων σε θέματα που αφορούν στην ασφάλεια στους σχολικούς χώρους ανακοίνωσε πως καθόρισε το Υπουργείο Παιδείας.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 29 Μαΐου, ώρα 11π.μ., στο ισόγειο του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού.
 
Σχετική πρόσκληση εστάλη σε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς (Παγκύπρια Συντονιστική Επιτροπή Μαθητών, Οργανωμένους Γονείς, Εκπαιδευτικές Οργανώσεις, Σχολικές Εφορείες, Αρμόδια Τμήματα Υπουργείου Υγείας και Υπουργείου Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, ΜΚΟ, κ.ά).
 
Στην ανακοίνωσή του, το Υπουργείο Παιδείας σημειώνει ότι θέτει ως προτεραιότητά του την όσο το δυνατόν καλύτερη και ασφαλέστερη παραμονή των εκπαιδευτικών και των μαθητών στους χώρους των σχολικών μονάδων.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE