Αντί Δώνης… τελικά αυτός είναι ο εκλεκτός για τον πάγκο (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Αντί Δώνης… τελικά αυτός είναι ο εκλεκτός για τον πάγκο (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ο Γιώργος Δώνης ακούστηκε για τον πάγκο της Αλ Αχλί, αλλά οι Αιγύπτιοι εμφανίζονται να τα έχουν βρει σε όλα με τον Αργεντινό Ραμόν Ντίαζ.

Τη στιγμή που ο Γιώργος Δώνης προβάλλει ως το φαβορί για τον πάγκο του Παναθηναϊκού, στην Αίγυπτο ανέφεραν χθες πως ο Έλληνας τεχνικός έχει δεχτεί κρούση από το κορυφαίο κλαμπ της χώρας, την Αλ Αχλί και μάλιστα εμφάνιζαν πολύ πιθανή τη συμφωνία των δύο πλευρών.

Οι τελευταίες εξελίξεις ωστόσο φέρνουν στον πάγκο του αιγυπτιακού συλλόγου τον Ραμίν Ντίαζ, που επίσης ήταν μεταξύ των υποψηφίων. Στην Αργεντινή μάλιστα θεωρούν οριστικό deal με την Αλ Αχλί, ενώ ανάλογες αναφορές υπάρχουν και στην Αίγυπτο.

Αντί για Δώνη... Ραμόν Ντίαζ η Αλ Αχλί
 

Πηγή: www.sdna.dr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής: Μακρύς ο δρόμος για ουσιαστικές διαπραγματεύσεις - Παραμένει «ζωντανή» η διαδικασία - Προχωράμε βήμα-βήμα

Πενταμερής: Μακρύς ο δρόμος για ουσιαστικές διαπραγματεύσεις - Παραμένει «ζωντανή» η διαδικασία - Προχωράμε βήμα-βήμα

Ακόμα μια άτυπη πενταμερή διάσκεψη έλαβε τέλος, χωρίς ωστόσο να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για επανέναρξη των συνομιλιών. Παρά το γεγονός ότι ο ΓΓ των ΗΕ προσπάθησε να ωραιοποιήσει την κατάσταση, τα πράγματα παραμένουν στάσιμα, ωστόσο το μόνο θετικό συμπέρασμα από τη Νέα Υόρκη, είναι πως το κυπριακό παραμένει «ζωντανό» μέχρι τις λεγόμενες «εκλογές» στα κατεχόμενα, τον Οκτώβριο.

BEST OF TOTHEMAONLINE