ΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΛΕΜΕΣΟΥ: Φωτογραφία του 37χρονου Γιώργου από το νοσοκομείο

ΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΛΕΜΕΣΟΥ: Φωτογραφία του 37χρονου Γιώργου από το νοσοκομείο

Εκτός εντατικής τις τελευταίες ημέρες είναι ο 37χρονος Γιώργος Γεωργίου που είχε δεχθεί τα πυρά στο επεισόδιο που σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου 5 Μαΐου.

Η φωτογραφία που ανάρτησε στα κοινωνικά δίκτυα ο πρόεδρος της Διεθνής Ένωσης Αστυνομικών (International Police Association - IPA) Ισραήλ Εράν (Israel Eran) δείχνει τον αστυνομικό μαζί με την γυναίκα του να βρίσκεται εκτός εντατικής μονάδας.

Στο μήνυμα του που έγραψε στην δημοσίευση στο Facebook κάνει αναφορά στο χρονικό της επίθεσης.

Όπως αναφέρει για τον 37χρονο αστυνομικό ο πρόεδρος του ΙΡΑ ο Γεωργίου είχε μια δύσκολη εγχείρηση αλλά κατάφερε να βγει δυνατός. Οι αστυνομικοί του Ισραήλ καθώς και μέλη του ΙΡΑ ήταν από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του. Χαρακτηριστική είναι η δήλωση του ότι αυτή η συμπαράσταση προς τον 33χρονο είναι ο «ορισμός της ύπαρξης του οργανισμού».

Δείτε την φωτογραφία

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κύπρου σε περιοχή κρίσεων επιβάλλει αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα

ΠτΔ: Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κύπρου σε περιοχή κρίσεων επιβάλλει αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα

Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας, σε μια περιοχή παρατεταμένων κρίσεων και ιδιαίτερης γεωστρατηγικής σημασίας, καθιστά ακόμη περισσότερο επιβεβλημένη την αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα της χώρας για ανθρωπιστικές αποστολές, αλλά και για την αντιμετώπιση πολλών άλλων σύγχρονων προκλήσεων, δήλωσε την Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στην τελετή εγκαινίων του Μουσείου Πολεμικής Δράσης, Ιστορίας και Τιμής του Παγκύπριου Συνδέσμου Εφέδρων Πυροβολικού στη Λευκωσία.