ΚΡΗΤΗ: Τραγωδία με τρεις νεκρούς - Ταχύπλοο προσέκρουσε σε βράχια

ΚΡΗΤΗ: Τραγωδία με τρεις νεκρούς - Ταχύπλοο προσέκρουσε σε βράχια

Τραγωδία με τρεις νεκρούς εκτυλίχθηκε τα μεσάνυχτα της Παρασκευής (18/5) στη θαλάσσια περιοχή Φοίνικας Σφακίων.

Σύμφωνα με το λιμενικό σώμα, ταχύπλοο σκάφος στο οποίο επέβαιναν τέσσερις άνθρωποι προσέκρουσε, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, σε βραχώδη ακτή της περιοχής, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τρία νεαρά άτομα 32, 33 και 35 ετών και να τραυματιστεί σοβαρά άλλος ένας 30χρονος. 

Σύμφωνα με μαρτυρίες ψαράδων που βρίσκονταν στη θαλάσσια περιοχή, το σκάφος ανέπτυξε ταχύτητα και για άγνωστο λόγο έπεσε στα βράχια.
Για τον απεγκλωβισμό των δύο σορών που βρέθηκαν κάτω από τα συντρίμμια του σκάφους χρειάστηκε η συνδρομή της ΕΜΑΚ, ενώ η τρίτη σορός,  όπως και ο ένας σοβαρά τραυματίας, περισυνελέγησαν από αλιευτικά. 

Κατά νεότερες πληροφορίες, ο τραυματίας, ο οποίος έχει υποστεί πολλαπλά κατάγματα στα πλευρά και στους σπόνδυλους, διακομίστηκε στο γενικό νοσοκομείο Χανίων, ενώ οι τρεις σοροί  στο κέντρο υγείας Σφακίων.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το πρώτο μήνυμα του Ζελένσκι από την Ουάσινγκτον: Είμαι ευγνώμων στον Τραμπ, ο πόλεμος πρέπει να τελειώσει γρήγορα

Το πρώτο μήνυμα του Ζελένσκι από την Ουάσινγκτον: Είμαι ευγνώμων στον Τραμπ, ο πόλεμος πρέπει να τελειώσει γρήγορα

Στον Λευκό Οίκο στρέφονται τα βλέμματα της παγκόσμιας κοινότητας, όπου τη Δευτέρα ο Ντόναλντ Τραμπ αναμένεται να υποδεχθεί τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι, τους Ευρωπαίους ηγέτες, καθώς και τον γενικό γραμματέα του ΝΑΤΟ για μια κρίσιμη συνάντηση με επίκεντρο τον πόλεμο στην Ουκρανία.

BEST OF TOTHEMAONLINE