Η προπόνηση της Εθνικής στην Ιορδανία – ΒΙΝΤΕΟ/ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η προπόνηση της Εθνικής στην Ιορδανία – ΒΙΝΤΕΟ/ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η Εθνική Κύπρου από το μεσημέρι της Παρασκευής (18/5) βρίσκεται στην Ιορδανία…

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα το βράδυ της ίδιας μέρας πραγματοποίησε και την πρώτη του προπόνηση επί Ιορδανικού εδάφους.

Από την προπόνηση της Εθνικής Κύπρου δεν αναφέρθηκε ή να προέκυψε το οποιοδήποτε πρόβλημα τραυματισμού με όλους τους ποδοσφαιριστές να είναι ετοιμοπόλεμοι να αγωνιστούν στα επικείμενα φιλικά.

 

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Η συνάντηση του Προέδρου Χριστοδουλίδη με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στις Βρυξέλλες αποκτά ιδιαίτερη σημασία όχι τόσο για τα όσα ανακοινώθηκαν, αλλά κυρίως για το πλαίσιο που επιχειρεί να διαμορφωθεί γύρω από την επανεκκίνηση του Κυπριακού. Σε μια περίοδο παρατεταμένης στασιμότητας, η έμφαση μετατοπίζεται πλέον στην προεργασία, στις συγκλίσεις που έχουν ήδη καταγραφεί και κυρίως, στην πολιτική βούληση των εμπλεκομένων.

BEST OF TOTHEMAONLINE