Πουλάει τον Ράμσεϊ αν δεν ανανεώσει το συμβόλαιο του η Άρσεναλ

Πουλάει τον Ράμσεϊ αν δεν ανανεώσει το συμβόλαιο του η Άρσεναλ

Το συμβόλαιο του Ουαλού ανασταλτικού μέσου Άαρον Ράμσεϊ με την Άρσεναλ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2019 και ακόμη δεν έχει δεχθεί να το επεκτείνει.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας «Sun», οι «Κανονιέρηδες» του Λονδίνου έχουν αποφασίσει να πουλήσουν τον 27χρονο πρώην άσο των Κάρντιφ, Νότιγχαμ Φόρεστ το καλοκαίρι του 2018, εφόσον δεν βάλει την υπογραφή του σε νέο, πολυετές συμβόλαιο, ώστε να μην τον χάσουν ως ελεύθερο σε λίγους μήνες.

sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Άλλος ο «Απέναντι»- Άλλοι αυτοί που επιμένουν να μην καταλαβαίνουν-Η δήλωση της Αννίτας Δημητρίου και η αχρείαστη πολιτική σύγκρουση

Άλλος ο «Απέναντι»- Άλλοι αυτοί που επιμένουν να μην καταλαβαίνουν-Η δήλωση της Αννίτας Δημητρίου και η αχρείαστη πολιτική σύγκρουση

Η πρόσφατη ομιλία της Προέδρου του ΔΗΣΥ και Βουλής, Αννίτας Δημητρίου, στα αποκαλυπτήρια των ανδριάντων των Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού, άναψε για άλλη μία φορά το φυτίλι της πολιτικής αντιπαράθεσης. Η φράση της ότι «δεν είναι μεταξύ μας που πρέπει να υπάρχει διχόνοια αλλά με τους απέναντι» προκάλεσε σχεδόν τελετουργικά αντανακλαστικά από κόμματα της αντιπολίτευσης, που έσπευσαν να ερμηνεύσουν, να καταγγείλουν και να χτίσουν αφήγημα πάνω σε λέξεις κομμένες από το ευρύτερο πλαίσιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE