Σκληρά… παζάρια για τον Σιντιμπέ

Σκληρά… παζάρια για τον Σιντιμπέ

Ο Τζιμπρίλ Σιντιμπέ της Μονακό είναι ο «εκλεκτός» του προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ζοσέ Μουρίνιο, για να καλύψει το αριστερό άκρο της άμυνας.

Οι Μονεγάσκοι ζητούν 55 εκατομμύρια λίρες για να παραχωρήσουν τον 26χρονο Γάλλο διεθνή μπακ και πρώην άσο των Τρουά, Λιλ (2012-16), με τους «Κόκκινους Διαβόλους» να επιχειρούν να χαμηλώσουν κάπως τις υψηλές αυτές απαιτήσεις τους ώστε να ολοκληρωθεί με επιτυχία η συγκεκριμένη μεταγραφή μέσα στο καλοκαίρι του 2018.

sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Προκλήσεις και προσδοκίες με την επιστροφή της Ολγκίν: Σήμερα η συνάντηση με Χριστοδουλίδη - Εστίαση σε οδοφράγματα και ΜΟΕ

Προκλήσεις και προσδοκίες με την επιστροφή της Ολγκίν: Σήμερα η συνάντηση με Χριστοδουλίδη - Εστίαση σε οδοφράγματα και ΜΟΕ

Στην Κύπρο βρίσκεται από την Πέμπτη το βράδυ, η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η οποία θα έχει χωριστές συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη, Ερσίν Τατάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE