Στιγμιότυπο Μαργκάσα με δύο πρώην Ομονοιάτες! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Στιγμιότυπο Μαργκάσα με δύο πρώην Ομονοιάτες! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Μια φωτογραφία, τρεις ποδοσφαιριστές που τους ενώνει ένα πράγμα… η Ομόνοια.

Οι Ρενάτο Μαργκάσα, Μιχάλης Κωνσταντίνου αλλά και ο Αντώνης Γιωργαλλίδης μπορεί να πέρασαν από διάφορες ομάδες του νησιού, ο Μιχάλης Κωνσταντίνου έπαιξε και στην Ελλάδα, ωστόσο αυτό που τους ενώνει είναι η Ομόνοια.

Η Εθνική Κύπρου θα αγωνιστεί σε φιλικό με την Ιορδανία και ο Μαργκάσα δεν έχασε την ευκαιρία στο αεροδρόμιο να βγάλει μια φωτογραφία μαζί με δύο ποδοσφαιριστές που πέρασαν με επιτυχία από το «τριφύλλι» και με τους οποίους έχτισε μια πολύ καλή σχέση μαζί τους.

Η φωτογραφία του Ρενάτο:

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

«Είμαστε πανέτοιμοι για όλα τα σενάρια στη Γενεύη» - Ολοκληρώθηκε η διακαναλική συνέντευξη του ΠτΔ

«Είμαστε πανέτοιμοι για όλα τα σενάρια στη Γενεύη» - Ολοκληρώθηκε η διακαναλική συνέντευξη του ΠτΔ

Είμαστε πανέτοιμοι για όλα τα σενάρια και πάμε στη Γενεύη με ένα και συγκεκριμένο στόχο, την επανέναρξη των διαπραγματεύσεων από εκεί που έμειναν στο Κραν Μοντανά, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στη διακαναλική συνέντευξη Τύπου με την ευκαιρία της συμπλήρωσης δύο χρόνων από την ανάληψη της Προεδρίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE