ΛΑΡΝΑΚΑ: Κλειστή η Λεωφόρος Αθηνών λόγω του Κατακλυσμού

ΛΑΡΝΑΚΑ: Κλειστή η Λεωφόρος Αθηνών λόγω του Κατακλυσμού

Κλειστή θα είναι η Λεωφόρος Αθηνών στις Φοινικούδες στη Λάρνακα από σήμερα Παρασκευή 18 Μαίου μέχρι και τις 3 Ιουνίου, για τη γιορτή του Αγίου Πνεύματος. 

Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου Λάρνακας ενημερώνεται το κοινό ότι «σε συνεργασία με την Τροχαία, ενόψει της γιορτής του Αγίου Πνεύματος - Κατακλυσμού, η Λεωφόρος Αθηνών (Φοινικούδες) θα είναι κλειστή από τις 18/5/18 μέχρι και τις 3/6/2018, από το απόγευμα μέχρι και αργά το βράδυ, με στόχο την ομαλή διακίνηση των πεζών».

Ο Δήμος Λάρνακας καλεί το κοινό όπως συμμορφώνεται με την σχετική υπόδειξη για αποφυγή οποιασδήποτε ταλαιπωρίας.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Διπλωματικός πυρετός λίγο πριν στηθεί το τραπέζι για το κυπριακό, στη Γενεύη - Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Άγκυρα

Διπλωματικός πυρετός λίγο πριν στηθεί το τραπέζι για το κυπριακό, στη Γενεύη - Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Άγκυρα

Σε συνεχείς τηλεφωνικές επαφές βρίσκεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας λίγες ημέρες πριν τη μετάβασή του στη Γενεύη, όπου τη Δευτέρα 17 Μαρτίου, πραγματοποιείται  η άτυπη πενταμερής διάσκεψη, για το κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE