«Κλειστός» ο Μάριος Πεχλιβάνης!

«Κλειστός» ο Μάριος Πεχλιβάνης!

Προφορική συμφωνία υπάρχει με τον Μάριο Πεχλιβάνη. Εκτός απρόοπτου ο 23χρονος Κύπριος επιθετικός θα αποτελέσει την πρώτη μετεγγραφή της ΑΕΛ για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Θα πέσουν οι υπογραφές προσεχώς. 

Τα τελευταία δυο χρόνια ήταν στον Ολυμπιακό Λευκωσίας, την περασμένη σεζόν ήταν από τους παίχτες που ξεχώρισαν. 

Είναι ξεκάθαρο ότι έχει μπει το νερό στ’ αυλάκι, ο σχεδιασμός της ομάδας έχει ξεκινήσει. Με δεδομένη και την απόφαση του προέδρου Σοφοκλέους να παραμείνει στην ηγεσία της εταιρίας. 

Διαβάστε επίσης:

Θα πάρει παίκτη που ήθελε επί εποχής Πάμπου Χριστοδούλου; (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών κινήθηκε γύρω από το Κυπριακό, την εφαρμογή του διεθνούς δικαίου, αλλά και τον ευρύτερο γεωπολιτικό ρόλο της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE