Η πρώτη ΑΠΟΦΑΣΗ από τη συνέλευση της ΚΟΠ

Η πρώτη ΑΠΟΦΑΣΗ από τη συνέλευση της ΚΟΠ

Πραγματοποιήθηκαν σήμερα στο ξενοδοχείο Hilton οι εργασίες της Έκτακτης Γενικής Καταστατικής Συνέλευσης της ΚΟΠ.

Η Καταστατική Συνέλευση ενέκρινε ομόφωνα τις εισηγήσεις του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας για τροποποιήσεις άρθρων του Καταστατικού.

Μετά τις τροποποιήσεις καταργήθηκαν οι θέσεις Α’, Β’, Γ’ Αντιπροέδρων και αυξήθηκαν οι θέσεις των Αντιπρόεδρων της Ομοσπονδίας από τρεις σε τέσσερις.

Κάθε θέση θα έχει το δικό της τομέα ευθύνης και συγκεκριμένα στην Επιτροπή οικονομικής διαχείρισης, στις Εθνικές ομάδες, στην Επιτροπή Κριτηρίων και τμήμα μάρκετινγκ και Πρωταθλημάτων.

Άτυπη Γενική Συνέλευση
Άρχισαν οι εργασίες της Άτυπης Συνέλευσης με επεξήγηση που γίνεται αναφορικά με τις οφειλές των σωματείων προς το κράτος.

Η επεξήγηση γίνεται από αντιπροσωπεία του Υπουργείου Οικονομικών από τα τμήματα φορολογίας και κοινωνικών ασφαλίσεων.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Στην Αίγυπτο για EGYPES και συναντήσεις με Σίσι και TOTAL/Energies

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Στην Αίγυπτο για EGYPES και συναντήσεις με Σίσι και TOTAL/Energies

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης επισκέπτεται σήμερα, Δευτέρα, την Αίγυπτο, όπου θα συμμετάσχει στο EGYPES 2026, που αποτελεί κορυφαία έκθεση και συνέδριο ενέργειας στην Αίγυπτο, τη Βόρειο Αφρική και τη Μεσόγειο, η οποία πραγματοποιείται στις 30 Μαρτίου με 1η Απριλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE