ΛΕΜΕΣΟΣ: Παραλίγο νέα τραγωδία – Λουόμενη φώναζε βοήθεια

ΛΕΜΕΣΟΣ: Παραλίγο νέα τραγωδία – Λουόμενη φώναζε βοήθεια

Λίγο έλειψε να έχουμε και νέα τραγωδία στη Λεμεσό. Γυναίκα η οποία βρισκόταν στην θαλάσσια περιοχή της Αμαθούντας, παραλίγο να πνιγεί το πρωι της Παρασκευής (18/05).

Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 11:00 το πρωί (18/05) στην παραλία γνωστού ξενοδοχείου της Αμαθούντας.

Η ηλικιωμένη ενώ βρισκόταν στην θάλασσα, κάποια στιγμή άρχισε να ζητάει βοήθεια και να κουνάει τα χέρια της για να την δουν οι αλλοι λουόμενοι.

Αμέσως έγινε αντιληπτή από ιδιοκτήτη θαλάσσιων σπορ, ο οποίος έτρεξε να την βοηθήσει. Στο σημείο βρέθηκαν και ναυαγοσώστες οι οποίοι βρίσκονταν στο καθήκον.

Η γυναίκα ανασύρθηκε προς την στεριά και ακολούθως μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού για εξετάσεις.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, είναι καλά στην υγεία της

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Καύσωνας και μπλακ άουτ: Η ενεργειακή κρίση που εκθέτει το κράτος της «ανεπάρκειας»

Καύσωνας και μπλακ άουτ: Η ενεργειακή κρίση που εκθέτει το κράτος της «ανεπάρκειας»

Με θερμοκρασίες που ξεπερνούν τους 45 βαθμούς, η Κύπρος βυθίζεται ξανά σε διακοπές ρεύματος, αποκαλύπτοντας την βαθιά ενεργειακή κρίση και την πολιτική ανεπάρκεια που την συνοδεύει. Παρά τις κυβερνητικές διαβεβαιώσεις για επάρκεια, οι πολίτες βιώνουν το σκοτάδι και τους φουσκωμένους λογαριασμούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE