Έρευνα για εντοπισμό καλλυντικών προϊόντων απο τις Φαρμακευτικές Υπηρεσίες

Έρευνα για εντοπισμό καλλυντικών προϊόντων απο τις Φαρμακευτικές Υπηρεσίες

Οι Φαρμακευτικές Υπηρεσίες διεξάγουν έρευνα για τον εντοπισμό καλλυντικών προϊόντων στην αγορά μετά και την τελευταία γνωστοποίηση του Δικτύου Ταχείας Ανταλλαγής Πληροφοριών (RAPEX), με την οποία ενημερώνει τα κράτη μέλη, ότι στην Ευρώπη έχουν εντοπισθεί και αποσυρθεί τα καλλυντικά προϊόντα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΓΤΠ, για τα προϊόντα αυτά δεν υπάρχουν σαφείς πληροφορίες αναφορικά με τις χώρες εξαγωγής τους και για το λόγο αυτό οι Φαρμακευτικές Υπηρεσίες διεξάγουν έρευνα για τον εντοπισμό του προϊόντος «Hand cream Aromat Крем-бальзам "Цeлиteль» (batch number/Barcode: 19 02 2017, 4820147051712) και του «Hair styling product FINISH shaping pomade» (Αρ. Παρτίδας /Barcode: 0551AN, 8032825191702).

Οι Φαρμακευτικές Υπηρεσίες προτρέπουν το κοινό σε περίπτωση που τυχόν έχει στην κατοχή του τα εν λόγω προϊόντα να διακόψει τη χρήση τους ή σε περίπτωση που εντοπίσει τα προϊόντα αυτά, να επικοινωνήσει με τις Φαρμακευτικές Υπηρεσίες, στα τηλέφωνα 22-608606 και 22-608663, καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το Σάββατο 25/5 η συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Πανέτοιμοι για συνέχιση προσπάθειας»

Το Σάββατο 25/5 η συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Πανέτοιμοι για συνέχιση προσπάθειας»

Συνάντηση με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα έχει το ερχόμενο Σάββατο, 25 Μαΐου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος εξέφρασε εκ νέου την ετοιμότητα της ε/κ πλευράς για συνέχιση της προσπάθειας επανεκκίνησης των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE