Του έκαναν παρατήρηση;

Του έκαναν παρατήρηση;

Το όνομα του μάνατζερ του Ντουρίς, Νταβίντ Ζίκα, παίζει στα ΜΜΕ του νησιού από χθες βράδυ. Έβγαλε… δυνατή είδηση (ΕΔΩ), αποκαλύπτοντας την πληροφορία, ότι ο πρωταθλητής ΑΠΟΕΛ έκανε πρόταση για τον Σλοβάκο επιθετικό της Ανόρθωσης. 

Μια σημαντική λεπτομέρεια στη ροή των πληροφοριών, για το καινούργιο σίριαλ στην ποδοσφαιρική πιάτσα της Κύπρου, αποτελεί η κίνηση του μάνατζερ να αφήσει αναρτημένη στο twitter μόνο για μερικά λεπτά την «είδηση» ότι ο ΑΠΟΕΛ έκανε πρόταση στον πελάτη του. 

Παρουσιάζει ενδιαφέρον ποιο σκοπό είχε ο κύριος Ζίκα με την ανάρτηση του, καθώς κι αν του έκαμαν κάποιοι παρατήρηση για να προχωρήσει στο «κατέβασμα» του κειμένου. 

Περιμένουμε να δούμε και την… αντίδραση της Ανόρθωσης, ύστερα από την καινούργια τροπή που λαμβάνει η προσπάθεια διατήρησης του Ντουρίς στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». 

Π.Χ.  

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Η συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 16.00 αναμένεται να κυλήσει χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις. Η επικύρωση της Επιτροπής Επιλογής και ο διορισμός των νέων γραμματέων και του κοσμήτορα θεωρούνται διαδικασίες με λίγο-πολύ προδιαγεγραμμένη κατάληξη. Το πραγματικό ενδιαφέρον, ωστόσο, μεταφέρεται αμέσως μετά το πέρας της συνεδρίας, όταν τα κόμματα θα κληθούν να καταλήξουν στην κατανομή των προεδριών των κοινοβουλευτικών επιτροπών, σε μια διαδικασία που συνοδεύεται από έντονες διαβουλεύσεις, πολιτικά παζάρια και παρασκηνιακές επαφές.

BEST OF TOTHEMAONLINE