Ξανασμίγουν;

Ξανασμίγουν;

Απ’ ότι καταλαβαίνουμε δεν είναι παραμύθια της Χαλιμάς, ότι ο Λέβι θα φύγει από την Ανόρθωση για να… πιάσει δουλειά στην εθνική Ισραήλ. 

Αν όχι σήμερα, τα επόμενα 24ωρα θα ξεκαθαρίσει το τοπίο. Άμα ο Ισραηλινός θέλει να την… κάμει, δεν θα τον κρατήσουν με το ζόρι στην Ανόρθωση. 

Ξεκίνησαν τα σενάρια μάλιστα για τον πιθανό διάδοχο του Λέβι. Γράφτηκε το όνομα του Κρίστιανσεν, ενώ γίνονται και… λογικoί συνειρμοί για πιθανή επιστροφή του Τιμούρ στο σπίτι του! 

Λέτε να ήρθε η ώρα να… «ξανασμίξουν» ο Παντελή με τον Τιμούρ;

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΗΚ: Παραδοχή καθυστέρησης για τις γεννήτριες στη Δεκέλεια – Στο προσκήνιο και η ενεργειακή συμφωνία Κύπρου–Αιγύπτου

ΑΗΚ: Παραδοχή καθυστέρησης για τις γεννήτριες στη Δεκέλεια – Στο προσκήνιο και η ενεργειακή συμφωνία Κύπρου–Αιγύπτου

Στην παραδοχή ότι υπήρξε καθυστέρηση από πλευράς της ΑΗΚ ως προς τις ενέργειες που απαιτούνταν για την προώθηση της αγοράς και εγκατάστασης νέων γεννητριών στον ηλεκτροπαραγωγικό σταθμό Δεκέλειας, προχώρησε ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Αρχής.

BEST OF TOTHEMAONLINE