Έσκασε… η ανακοίνωση για Ρομπέν (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Έσκασε… η ανακοίνωση για Ρομπέν (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Η Μπάγερν Μονάχου ανακοίνωσε και επισήμως ότι ο Άριεν Ρόμπεν θα παραμείνει στον σύλλογο μέχρι το καλοκαίρι του 2019, κλείνοντας δεκαετία στην Βαυαρία.

Ο 34χρονος Ολλανδός πρώην διεθνής μεσοεπιθετικός εντάχθηκε στην Μπάγερν Μονάχου αφήνοντας την Ρεάλ Μαδρίτης το καλοκαίρι του 2009, για να την οδηγήσει με δικό του τέρμα στο 89ο λεπτό του τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ με την Μπορούσια Ντόρτμουντ το 2013 στο «Γουέμπλεϊ» στην κορυφή της Ευρώπης, ενώ «μετράει» επίσης επτά πρωταθλήματα & τέσσερα Κύπελλα Γερμανίας, με περισσότερες από 290 επίσημες συμμετοχές.

 

 

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Τα σενάρια για το αποτέλεσμα της Γενεύης- Τα ευχολόγια των Ηνωμένων Εθνών

Τα σενάρια για το αποτέλεσμα της Γενεύης- Τα ευχολόγια των Ηνωμένων Εθνών

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την άτυπη πενταμερή, που θα πραγματοποιηθεί στη Γενεύη στις 17 και 18 Μαρτίου και η ε/κ πλευρά η οποία ετοιμάζει τις αποσκευές της για να μεταβεί στην Ελβετία σε αυτό το κρίσιμο ραντεβού για το κυπριακό, έχει χαμηλές προσδοκίες, για μια διάσκεψη που κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει ποιο θα είναι το αποτέλεσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE