Ξύλο σε τρεις παίκτες της κυπελλούχου και τι έκαναν στον φιναλίστ Βασιλείου (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ξύλο σε τρεις παίκτες της κυπελλούχου και τι έκαναν στον φιναλίστ Βασιλείου (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Πριν την έναρξη της απογευματινής προπόνησης στο «ΑΕΚ Αρένα» της προπόνησης της Εθνικής Ανδρών Κύπρου, οι τρεις διεθνείς παίκτες της κυπελλούχου ομάδας, ΑΕΚ, είχαν… υποδοχή από τους υπόλοιπους παίκτες του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

«Υποδοχή στους Κυπελλούχους διεθνείς ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ (Λαμπάν, Αντωνιάδη, Ρουσιά και Γιωργαλλίδη) επεφύλαξαν πριν τη σημερινή προπόνηση της Εθνικής οι συμποδοσφαιριστές τους. Χειροκρότημα από τους ποδοσφαιριστές της Εθνικής και για το Γιώργο Βασιλείου» λέει η επίσημη ενημέρωση από την ΚΟΠ.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Προσδοκίες και αβεβαιότητα ενόψει της Παγκύπριας Συνδιάσκεψης - Η παρέμβαση Νικολαΐδη και το ενδεχόμενο «επιστροφών»

ΕΔΕΚ: Προσδοκίες και αβεβαιότητα ενόψει της Παγκύπριας Συνδιάσκεψης - Η παρέμβαση Νικολαΐδη και το ενδεχόμενο «επιστροφών»

Η ΕΔΕΚ οδεύει προς την Παγκύπρια Συνδιάσκεψη, την Κυριακή 9 Νοεμβρίου, με φόντο τις διεργασίες για ανασυγκρότηση και την προσπάθεια του νέου προέδρου, Νίκου Αναστασίου, να παρουσιάσει ένα κόμμα πιο ενωμένο και λειτουργικό. Την ίδια ώρα, οι τοποθετήσεις ιστορικών στελεχών και οι μετακινήσεις πρώην βουλευτών σε άλλα κόμματα, δείχνουν ότι το πολιτικό σκηνικό γύρω από Σοσιαλιστικό κόμμα, παραμένει ρευστό.