Άνοιξε για τα καλά η πόρτα εξόδου στην Ανόρθωση: Ακόμα δύο αποχωρήσεις!

Άνοιξε για τα καλά η πόρτα εξόδου στην Ανόρθωση: Ακόμα δύο αποχωρήσεις!

Μετά τους Αράζ και Ματθαίου, η διοίκηση της Ανόρθωσης ανακοίνωσε την αποχώρηση δύο ακόμα παικτών, των Μιγκέλ Παλάνγκα και Βλάντιμιρ Γκάντσεφ, οι οποίοι δεν θα ανανεώσουν τα συμβόλαια τους!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παρελθόν και επίσημα δύο παίκτες από την Ανόρθωση

Aναλυτικά:

«Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός κατέγραψε 23 συμμετοχές με τη φανέλα της ομάδας μας, στις οποίες πέτυχε 3 τέρματα, ενώ ο Γκάντσεφ σε 24 συμμετοχές πέτυχε το μοναδικό του γκολ στην εντός έδρας νίκη επί της ΑΕΚ με 3-1.

Ευχόμαστε στους Μιγκέλ Παλάνγκα και Βλάντιμιρ Γκάντσιεφ καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας τους, όπως και κάθε προσωπική ευτυχία».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE