Καλύτερος ποδοσφαιριστής U19 αναδείχθηκε ο Ανδρέας Κατσαντώνης

Καλύτερος ποδοσφαιριστής U19 αναδείχθηκε ο Ανδρέας Κατσαντώνης

Η επίσημη Ομόνοια ενημερώνει ότι ο Ανδρέας Κατσαντώνης αναδείχθηκε καλύτερος ποδοσφαιριστής U19.

Αναλυτικά:

«Μετά από ψηφοφορία των προπονητών των ομάδων U19, η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου αποφάσισε να απονέμει το έπαθλο του καλύτερου ποδοσφαιριστή κάτω των 19 ετών, για την αγωνιστική περίοδο 2017-18, στον επιθετικό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Ανδρέα Κατσαντώνη.

Ο 18χρονος επιθετικός, τη σεζόν που έχει ολοκληρωθεί, κατέγραψε επτά συμμετοχές με την ανδρική ομάδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ (3 βασικός / 4 αναπληρωματικός, 242 λεπτά), σκοράροντας μια φορά.

Επιπλέον, ο Ανδρέας Κατσαντώνης έπαιξε σε 15 παιχνίδια πρωταθλήματος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ U19 (15 βασικός, 1332 λεπτά συμμετοχής), πετυχαίνοντας 16 γκολ. Επίσης, αγωνίστηκε σε δύο παιχνίδια κυπέλλου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ U19 (2 βασικός, 210 λεπτά).

Ο Σύλλογος συγχαίρει τον Ανδρέα Κατσαντώνη για την τιμητική του διάκριση».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο τραπέζι η διευρυμένη πριν από τον Δεκέμβριο - «Ο χρόνος μάς πιέζει» - Τι αναμένεται από την Ολγκίν

Κυπριακό: Στο τραπέζι η διευρυμένη πριν από τον Δεκέμβριο - «Ο χρόνος μάς πιέζει» - Τι αναμένεται από την Ολγκίν

Μικρά αλλά σημαντικά βήματα προς την εντατικοποίηση των επαφών για το Κυπριακό διαπιστώνει η κυβέρνηση, με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη, να τονίζει ότι ο χρόνος πιέζει και πως ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών εξακολουθεί να έχει ως στόχο τη σύγκληση διευρυμένης συνάντησης πριν από την ολοκλήρωση της θητείας του.

BEST OF TOTHEMAONLINE