Καλύτερος ποδοσφαιριστής U19 αναδείχθηκε ο Ανδρέας Κατσαντώνης

Καλύτερος ποδοσφαιριστής U19 αναδείχθηκε ο Ανδρέας Κατσαντώνης

Η επίσημη Ομόνοια ενημερώνει ότι ο Ανδρέας Κατσαντώνης αναδείχθηκε καλύτερος ποδοσφαιριστής U19.

Αναλυτικά:

«Μετά από ψηφοφορία των προπονητών των ομάδων U19, η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου αποφάσισε να απονέμει το έπαθλο του καλύτερου ποδοσφαιριστή κάτω των 19 ετών, για την αγωνιστική περίοδο 2017-18, στον επιθετικό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Ανδρέα Κατσαντώνη.

Ο 18χρονος επιθετικός, τη σεζόν που έχει ολοκληρωθεί, κατέγραψε επτά συμμετοχές με την ανδρική ομάδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ (3 βασικός / 4 αναπληρωματικός, 242 λεπτά), σκοράροντας μια φορά.

Επιπλέον, ο Ανδρέας Κατσαντώνης έπαιξε σε 15 παιχνίδια πρωταθλήματος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ U19 (15 βασικός, 1332 λεπτά συμμετοχής), πετυχαίνοντας 16 γκολ. Επίσης, αγωνίστηκε σε δύο παιχνίδια κυπέλλου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ U19 (2 βασικός, 210 λεπτά).

Ο Σύλλογος συγχαίρει τον Ανδρέα Κατσαντώνη για την τιμητική του διάκριση».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας

Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας αν θέλει να έχει ένα γεωστρατηγικό ρόλο και να ενισχύσει την γεωστρατηγική αυτονομία της, τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την άφιξή του στην άτυπη σύνοδο των 27 ηγετών των κρατών μελών στο Μέγαρο Εγκμόντ στις Βρυξέλλες, τονίζοντας πως αν και η άμυνα είναι ευθύνη των κρατών μελών, «υπάρχει κοινό ευρωπαϊκό συμφέρον» και πως θεωρεί πως σήμερα θα μπει η βάση για τα επόμενα βήματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE