ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Η τραγωδία με τον μικρό Σταύρο έγινε ένα συγκλονιστικό γκράφιτι- VIDEO

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Η τραγωδία με τον μικρό Σταύρο έγινε ένα συγκλονιστικό γκράφιτι- VIDEO

Την Παρασκευή 11/5 ένα μικρό αγόρι, ένα 10χρονο παιδί «έσβησε» βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια του και φέρνοντας στην επιφάνια την «γύμνια» των υπηρεσιών υγείας του κράτους.

 Επιμέλεια: Στέλιος Στυλιανού

Ο θάνατος του μικρού Σταύρου σόκαρε την Κυπριακή κοινωνία με τα «απόνερα» του φευγιού, να  «τρίζουν» τα θεμέλια των αρμοδίων αρχών που όπως όλα δείχνουν φέρουν σοβαρές ευθύνες.

Ο καλλιτέχνης του δρόμου Χρίστος Κακουλλής,  αποτύπωσε τα συναισθήματα του σε ένα τοίχο, δημιουργώντας ένα γκράφιτι που συγκλονίζει. Απεικονίζει τον μικρό Σταύρο να κρατά μια μπάλα καλαθόσφαιρας, να φέρει φτερά αγγέλου και στο κεφάλι του να έχει ένα φωτοστέφανο, που συμβολίζει την αθωότητα του 10χρονου αγοριού.

Για το γκράφιτι, ενημερώθηκε και η μητέρα του μικρού αγγέλου, ευχαριστώντας τον για την κίνησή του μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Η συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 16.00 αναμένεται να κυλήσει χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις. Η επικύρωση της Επιτροπής Επιλογής και ο διορισμός των νέων γραμματέων και του κοσμήτορα θεωρούνται διαδικασίες με λίγο-πολύ προδιαγεγραμμένη κατάληξη. Το πραγματικό ενδιαφέρον, ωστόσο, μεταφέρεται αμέσως μετά το πέρας της συνεδρίας, όταν τα κόμματα θα κληθούν να καταλήξουν στην κατανομή των προεδριών των κοινοβουλευτικών επιτροπών, σε μια διαδικασία που συνοδεύεται από έντονες διαβουλεύσεις, πολιτικά παζάρια και παρασκηνιακές επαφές.

BEST OF TOTHEMAONLINE