ΘΑΝΑΤΟΣ 10ΧΡΟΝΟΥ: Ελεύθεροι οι δύο γιατροί – Στις 28 Σεπτεμβρίου ενώπιον Δικαστηρίου

ΘΑΝΑΤΟΣ 10ΧΡΟΝΟΥ: Ελεύθεροι οι δύο γιατροί – Στις 28 Σεπτεμβρίου ενώπιον Δικαστηρίου

Δεν παραδέχθηκαν τις δύο κατηγορίες που ακούστηκαν στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας οι δύο γιατροί που συνελήφθηκαν μετά τον θάνατο του 10χρονου Σταύρου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία την Πέμπτη (17/5) έληξε το διάταγμα πενθήμερης κράτησης των δύο γιατρών ηλικίας 37 και 65 χρόνων, οι οποίοι εργάζονταν στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας.

Οι δύο γιατροί, θεωρούνται ύποπτοι για υπόθεση πρόκλησης θανάτου λόγω αλόγιστης, απερίσκεπτης ή επικίνδυνης πράξης και για απερίσκεπτες και αμελείς πράξεις.
 
Η υπόθεση καταχωρήθηκε και οι δύο γιατροί θα οδηγηθούν ενώπιον Δικαστηρίου στις 28 Σεπτεμβρίου.

Μέχρι τότε, αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο, 37 και 65 ετών, τέθηκαν ήδη σε διαθεσιμότητα.


 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ» για όλα: Οι «αδυναμίες» του, η ζωή μετά το Προεδρικό και οι αλήθειες που ακούγονται για πρώτη φορά – Βίντεο

Ο Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ» για όλα: Οι «αδυναμίες» του, η ζωή μετά το Προεδρικό και οι αλήθειες που ακούγονται για πρώτη φορά – Βίντεο

Χωρίς κανένα φίλτρο, όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει, ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, άνοιξε τις πόρτες του γραφείου του στην κάμερα του ThemaOnline και μίλησε στον Τάσο Θεοδώρου για όλα και… όλους.

BEST OF TOTHEMAONLINE