ΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΛΕΜΕΣΟΥ: Στο Δικαστήριο εκ νέου ο Μούζος

ΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΛΕΜΕΣΟΥ: Στο Δικαστήριο εκ νέου ο Μούζος

Στο δικαστήριο για ανανέωση του διατάγματος κράτησης του, αναμένεται να οδηγηθεί το πρωί ο 38χρονος Ηλίας Μούζος, ο οποίος φέρεται να έχει παραδεχθεί τον πυροβολισμό των δυο αστυνομικών, το βράδυ της 5ης Μαΐου, στον Ύψωνα, αλλά και δυο άλλες υποθέσεις που συνδέονται με την παρουσία του στη σκηνή.

Ο Μούζος είχε συλληφθεί την Τρίτη, 8 Μαΐου, μετά από καταδίωξη από περιπολικό, στον κύριο δρόμο Λεμεσού - Πλατρών και από την πρώτη στιγμή παραδέχθηκε εμπλοκή στην υπόθεση, υποδεικνύοντας απόκρημνη περιοχή, στο χωριό Άγιος Μάμας, όπου έκρυψε το Καλάσνικοφ καθώς και αριθμό εκρηκτικών υλών.
 
Αστυνομικές πηγές φέρουν, εξάλλου, τον 38χρονο να έχει δώσει πληροφορίες σε σχέση με άλλες εγκληματικές ενέργειες του παρελθόντος και δεν αποκλείεται, αυτά τα στοιχεία να έχουν οδηγήσει τις αστυνομικές αρχές στις τρεις χθεσινές συλλήψεις στην Πάφο, σε σχέση με υπόθεση απόπειρας καταστροφής περιουσίας με εκρηκτικές ύλες.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης στο «Τ»: «Δεν πρόκειται να γίνουμε μέρος του κατεστημένου» – «Το ΑΛΜΑ είναι εξωσυστημικό κόμμα»

Ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης στο «Τ»: «Δεν πρόκειται να γίνουμε μέρος του κατεστημένου» – «Το ΑΛΜΑ είναι εξωσυστημικό κόμμα»

Ο επικεφαλής του ΑΛΜΑ Οδυσσέας Μιχαηλίδης, σε μια εκτενή συνέντευξη στο «Τ» μιλά για όλους και για όλα. Λίγες μέρες μετά την εξαγγελία των πρώτων υποψηφίων βουλευτών, ο κ. Μιχαηλίδης αναλύει τις θέσεις του ΑΛΜΑ και σημειώνει ότι το κόμμα, δεν πρόκειται να γίνει μέρος του κατεστημένου.

BEST OF TOTHEMAONLINE