Προκαλεί με τις φωτογραφίες της και πάλι η Ρατακόβσκι - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Προκαλεί με τις φωτογραφίες της και πάλι η Ρατακόβσκι - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η Emily Ratajkowski ποζάρει με ελάχιστα ρούχα και topless, τρελαίνοντας τους θαυμαστές της.

Το καλοκαίρι έχει έρθει και η Emi το απολαμβάνει με ακόμα πιο αποκαλυπτικές φωτογραφίες στο Instagram.

Το 26χρονο μοντέλο πόζαρε δίπλα στην πισίνα φορώντας μόνο τα κοσμήματα της και το κάτω μέρος του μπικίνι της (G-String).

Λίγες ώρες νωρίτερα, είχε αναρτήσει ένα βίντεο όπου περπατά στην παραλία με ένα από τα μαγιό της συλλογής της. Στο συνοδευτικό μήνυμα έγραψε «έτοιμη για το καλοκαίρι».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Η συνάντηση του Προέδρου Χριστοδουλίδη με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στις Βρυξέλλες αποκτά ιδιαίτερη σημασία όχι τόσο για τα όσα ανακοινώθηκαν, αλλά κυρίως για το πλαίσιο που επιχειρεί να διαμορφωθεί γύρω από την επανεκκίνηση του Κυπριακού. Σε μια περίοδο παρατεταμένης στασιμότητας, η έμφαση μετατοπίζεται πλέον στην προεργασία, στις συγκλίσεις που έχουν ήδη καταγραφεί και κυρίως, στην πολιτική βούληση των εμπλεκομένων.

BEST OF TOTHEMAONLINE