Μία έκπληξη από Σωφρόνη στο αρχικό σχήμα!

Μία έκπληξη από Σωφρόνη στο αρχικό σχήμα!

Λίγο πολύ ήταν γνωστή η αρχική ενδεκάδα που θα «κατέβαζε» στον τελικό ο Σωφρόνης Αυγουστή, αφού δεν αρέσκεται στις εκπλήξεις.

Όπως αναμενόταν, στην κορυφή της επίθεσης προτιμήθηκε ο φορμαρισμένος Μάγκλιτσα αντί ο Ζελάγια, ενώ σε ρόλο επιτελικού μέσου θα αγωνιστεί ο Παπουλής αντί του Ντα Σίλβα, με τον Σκέμπρι να παίρνει θέση στα άκρα της επίθεσης.

Όμως, υπάρχει και μία επιλογή έκπληξη από τον Κύπριο τεχνικό και αφορά το δεξί άκρο της επίθεσης, όπου προτιμήθηκε ο Σαρδινέρο αντί του Γιάκολις.

Μία εξήγηση, είναι η καλή παράδοση που έχει δημιουργήσει στο συγκεκριμένο γήπεδο ο «Σάρδι», ο οποίος έχει σκοράρει αρκετά γκολ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η ενδεκάδα του Απόλλωνα στον τελικό κυπέλλου! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE