Συναγερμός στη Λάρνακα: Αγνοείται η 15χρονη Ελευθερία Κουφού

Συναγερμός στη Λάρνακα: Αγνοείται η 15χρονη Ελευθερία Κουφού

Δεν έχει δώσει σημείο ζωής από την Τρίτη 15/5 η νεαρή από τη Λάρνακα, «αναγκάζοντας» τους υπεύθυνους της στέγης όπου φιλοξενείται να ενημερώσουν τις αρχές για την εξαφάνιση της. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία  καταγγέλθηκε ότι ελλείπει από τον χώρο διαμονής της στη Λάρνακα, από το πρωί της Τρίτης 15/5, η Ελευθερία Κουφού, 15 ετών. 

Η 15χρονη περιγράφεται ως ύψους 1.45μ. περίπου, μέτριας σωματικής διάπλασης, με καστανόξανθα μαλλιά μέχρι τον ώμο

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λάρνακας στα τηλέφωνα 24-804066 και 24-804072, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Παρασκηνιακές διεργασίες για το Κυπριακό: Πού στοχεύει η προσπάθεια Γκουτέρες  - «Δεν αποκλείουμε θετικές εξελίξεις»

Παρασκηνιακές διεργασίες για το Κυπριακό: Πού στοχεύει η προσπάθεια Γκουτέρες - «Δεν αποκλείουμε θετικές εξελίξεις»

Παρασκηνιακές επαφές που «δεν βλέπουν το φως της δημοσιότητας» βρίσκονται σε εξέλιξη στη Νέα Υόρκη για το Κυπριακό, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, ο οποίος αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο θετικών εξελίξεων μέσα στην εβδομάδα. Η παρουσία του στη Νέα Υόρκη περιλαμβάνει σειρά επαφών για το Κυπριακό, μεταξύ άλλων με τον ΓΓ του ΟΗΕ και την προσωπική του απεσταλμένη.

BEST OF TOTHEMAONLINE