Γ.Ν. ΛΑΡΝΑΚΑΣ: «Περιστατικό με εγκεφαλικό έκαναν τέσσερεις ώρες να τo δουν» - VIDEO

Γ.Ν. ΛΑΡΝΑΚΑΣ: «Περιστατικό με εγκεφαλικό έκαναν τέσσερεις ώρες να τo δουν» - VIDEO

Μετά τον θάνατο του 10χρονου μαθητή στο Γεν. Νοσοκομείο Λάρνακας, πολλοί ασθενείς προβαίνουν σε καταγγελίες για το ΤΑΕΠ του εν λόγω νοσηλευτηρίου.

Πολλά προβλήματα φαίνεται να προκύπτουν το τελευταίο διάστημα στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας, με τους γιατρούς να το αποδίδουν στην υποστελέχωση.

Ωστόσο αρκετοί πολίτες, ειδικότερα μετά τον θάνατο του 10χρονου μαθητή την Παρασκευή (11/5), προβαίνουν σε παράπονα για καθυστέρηση που παρατηρείται στις εξετάσεις των ασθενών αλλά και γενικότερα στην λανθασμένη, όπως λένε, λειτουργία του Τμήματος.

Μάλιστα, όπως ανάφερε η ανταποκρίτρια του TvOne, Νατάσα Χριστοφόρου, την Τρίτη (15/5) στο ΤΑΕΠ του Νοσοκομείου Λάρνακας, υπήρχε περιστατικό με ασθενή που υπέστη εγκεφαλικό, και σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενά της, έκαναν 4 ώρες να το εξετάσουν.

Θυμίζουμε μάλιστα και το βίντεο που δημοσιεύθηκε τις τελευταίες ημέρες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το οποίο έδειχνε σκηνές χάους στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Λάρνακας. 

https://www.youtube.com/watch?v=NZtTzTG38q0&feature=youtu.be

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

Οι Ευρωπαίοι ηγέτες συνεδριάζουν απόψε στις Βρυξέλλες, προσπαθώντας να βρουν κοινό βηματισμό ως προς το αν θα χρησιμοποιήσουν τα παγωμένα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία για τη χρηματοδότηση δανείου ύψους 210 δισ. ευρώ προς την Ουκρανία, σε μια διαπραγμάτευση που δοκιμάζει τη συνοχή και την αξιοπιστία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE