Αριστοτέλους: 'Εβούρουν με την πετσέτα, μόλις είχα βγει από το μπάνιο, μες την πολυκατοικία' - VIDEO

Αριστοτέλους: 'Εβούρουν με την πετσέτα, μόλις είχα βγει από το μπάνιο, μες την πολυκατοικία' - VIDEO

Η Αριστοτέλους μίλησε για τον μεγαλύτερό της φόβο, που την ανάγκασε να τρέχει με την πετσέτα, μόλις βγήκε από το μπάνιο στην πολυκατοικία.

Είναι πλέον γνωστό ότι η Χριστιάνα Αριστοτέλους 'τρέμει' τις κατσαρίδες κια όπως ολος ο κόσμος τις φοβίες του αδυνατεί να τις αντιμετωπίσει.

Όπως εξομολογήθηκε η παρουσιάστρια του Alpha Κύπρου, αν και προσπάθησε να ξεπεράσει την φοβία της ωστόσο, ακόμα έχει πολύ δρόμο να διανύσει.

Η ίδια ανέφερε: "Δεν μπορώ να το ξεπεράσω. Προσπάθησα πάρα πολλές φορές. Αν την βλέπω να περπατά μπορώ να το διαχειριστώ, αν μου εξασφαλίσει κάποιος ότι δεν θα πετάσει. Όταν πετά, πετά κι εγώ μαζί της. Όπου είμαι εξαφανίζομαι. Ξεκινώ από τον Γενάρη και σκέφτομαι "Παναγία μου καλοκαιριάζει". Τις ψεκάζω αλλά είναι πετούμενες πλέον, δεν ξέρω τι τις ταίζουν. Μια μέρα πέτασε και μένα, και ήρθε στον δεύτερο όροφο, που ενοικίαζα διαμέρισμα, και εβούρουν με την πετσέτα, μόλις είχα βγει από το μπάνιο, μες την πολυκατοικία". 

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο video του alphanews:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Δεν λέει να κοπάσει η πολιτική φωτιά που άναψε η αναφορά του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, στο «ΔΗΣΑΚΕΛ». Η επίμαχη αναφορά, η οποία έγινε στον απόηχο της έντονης κριτικής για τους διορισμούς στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, αντί να λειτουργήσει ως παρένθεση στην πολιτική συζήτηση, εξελίσσεται, σε νέο μέτωπο αντιπαράθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE