Θα είναι το 4ο για τέσσερις…

Θα είναι το 4ο για τέσσερις…

Μεγάλη υπόθεση θα είναι ενδεχόμενη κατάκτηση του κυπέλλου για τον Σωφρόνη Αυγουστή, ο οποίος το… σήκωσε και πέρσι σαν πρώτος προπονητής στο ίδιο γήπεδο, μετά τη νίκη με 1-0 στον τελικό με τον ΑΠΟΕΛ.

Για τέσσερις παίχτες της ομάδας, θα είναι η τέταρτη κούπα, αν τελικά ο ουρανός της Λευκωσίας… βαφτεί μπλε σήμερα το βράδυ.

Μιλάμε για τους Βάλε, Βασιλείου, Παπουλή και Αγγελή. Ήταν παρόντες στις νίκες σε τελικούς κυπέλλου με ΑΕΛ το 2013, με Ομόνοια το 2016 και στον περσινό.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ» για όλα: Οι «αδυναμίες» του, η ζωή μετά το Προεδρικό και οι αλήθειες που ακούγονται για πρώτη φορά – Βίντεο

Ο Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ» για όλα: Οι «αδυναμίες» του, η ζωή μετά το Προεδρικό και οι αλήθειες που ακούγονται για πρώτη φορά – Βίντεο

Χωρίς κανένα φίλτρο, όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει, ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, άνοιξε τις πόρτες του γραφείου του στην κάμερα του ThemaOnline και μίλησε στον Τάσο Θεοδώρου για όλα και… όλους.

BEST OF TOTHEMAONLINE