Zυγίζει τα δεδομένα ο Άκης… Ποιο είναι το βασικό κριτήριο…

Zυγίζει τα δεδομένα ο Άκης… Ποιο είναι το βασικό κριτήριο…

Μέχρι αύριο θα λάβει τις αποφάσεις του ο Άκης Ιωαννίδης, αν θα ηγηθεί του συνδυασμού που θα σχηματιστεί ενόψει της εκλογικής συνέλευσης στο σωματείο την 1η Ιουνίου. 

Ζυγίζει κάποια δεδομένα ο πρώην παράγοντας των γαλαζοκιτρίνων, ξέροντας ότι θα χρειαστεί να δουλέψουν σκληρά με τους άλλους ανθρώπους που θα εμπλακούν. Με στόχο να μπει σε άλλες… βάσεις το σωματείο, το οποίο ήταν ανενεργό τα τελευταία χρόνια. 

Δεν είναι το οικονομικό, ο καθοριστικότερος παράγοντας που θα μετρήσει για να πει «ναί» στην πρόταση που του έκαναν άλλα μέλη της ΑΕΛ, στη συνάντηση της Δευτέρας σε ξενοδοχείο της Λεμεσού. Το σημαντικότερο είναι να νιώσει ο Άκης Ιωαννίδης, ότι θα είναι αποδεκτός από όλες τις… κατευθύνσεις. 

Έτοιμος να έχει ενεργό συμμετοχή με στόχο την αναδιοργάνωση του σωματείου, παρουσιάζεται κι ο Όμιλος Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών της ΑΕΛ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πάπας σε ΥΠΕΞ: Κοινές αξίες συνδέουν Αγία Έδρα και Κυπριακή Δημοκρατία

Πάπας σε ΥΠΕΞ: Κοινές αξίες συνδέουν Αγία Έδρα και Κυπριακή Δημοκρατία

Στους διαρκείς δεσμούς και τις κοινές αξίες που συνδέουν την Αγία Έδρα και την Κυπριακή Δημοκρατία αναφέρθηκε ο Πάπας Λέων ΙΔ', υπογραμμίζοντας την ανεκτίμητη χριστιανική κληρονομιά της Κύπρου και τον ρόλο της ως γέφυρας πολιτισμών. Ο Υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος, ο οποίος εκπροσώπησε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στην τελετή ενθρόνισης του νέου Ποντίφικα, μετέφερε τις θερμές ευχές της κυπριακής πολιτείας.